Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FÖRSVUNNA VÄRLDEN

DEN FÖRSVUNNA VÄRLDEN

Tomhet,
ödslighet
Kraftlös
Gruset
knastrar
Finns jag
Kan någon
berätta
Det försvinner
En värld
i brand

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 253 gånger
Publicerad 2016-02-23 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj