Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT ÄLSKADE VAL


MITT ÄLSKADE VAL


Älskling
Om kärleken kommer i färger
Om kärleken kommer som en
Blomma
Väljer jag en ros
Om kärleken kommer med en sång
Då väljer jag nog en blues
Om kärleken kommer i människan
Då tänker jag inte två gånger
Utan då väljer jag dig
För du är mitt älskade val

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 294 gånger
Publicerad 2016-02-23 13:58



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så skön är denna text som bjuder till eftertanke.

2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj