Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMA MIG DIG

DRÖMMA MIG DIG

Jag ser band av extas
När du sover
Du förför mig i din slummer
När du drömmer vackra drömmar
En tillbedjan sköljer över mig
Och ser hur du andas fridfullt
Jag försöker andas som du gör
i min vakna dröm

Jag vill ha resten av dig
Men var så upptagen att se på dig
Med den djupaste kärlek
Jag böjer mig framåt nuddar dina
läppar
De var de mjukaste fantastiska

När jag reste mig log du
Det var bara en del av din dröm
Jag vaktade dig
Nu satt du bredvid mig
Och lindade din varma
kropp runt mig
Jag tog dig i mina armar
Blundade och väntade att
Drömma med dig

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 248 gånger
Publicerad 2016-02-24 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj