Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VET FÖR JAG HAR GRÅTIT

JAG VET FÖR JAG HAR GRÅTIT

Ett tusen ord gör inte
så du kommer tillbaka
Jag vet,för jag har försökt
Inte gör tusen och åter tusen
tårar det heller
Jag vet för jag har gråtit.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 261 gånger
Publicerad 2016-02-24 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj