Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tystnaden härjar. livet är fången. ångestloppen är igång. livslusten är borta. som man sår, skördar man. allt detta för att: SÅNT ÄR JÄVLA LIVET!


Levande begravd

Du är borta och jag
Blev levande begravd
I all så mycket ångest
I all så mycket tystnad

Så mycket tomhet
Har tagit mig all liv
Så mycket saknad
Snor mig all livlust

Ja jag är levande begravd
I en värld mindre än en grav
Alla vet, utan en mening
Ingenting kan betyda något..

Ja jag har blivit bara fången
Tack vore dig, i en mig själv
Med dig som lekande gud
Har jag förlorat mig allt!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-24 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS