Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT ÄNGLARNA BERÄTTA GÅTAN

LÅT ÄNGLARNA BERÄTTA GÅTAN

LIVET KNYTS SAMMAN AV EN TUNN OCH SKÖR SILVERTRÅD
DEN TAR OSS MED GENOM RYMDEN OCH IBLAND GER OSS EN APPLÅD
OM JAG HADE VINGAR TOG JAG ETT ANDETAG OCH SVÄVADE UT
DET BEHÖVS BARA FÖRTRÖSTAN INGA SOM HELST KONVOLUT

EN KASKAD AV SILVERREGN SOM SKÖLJER ÖVER JORDEN
ATT MAN BLIR LYRISK OCH BETÄNKSAM ÖVER ORDEN
SKA VI KUNNNA NÅGONSIN FÖRSTÅ DENNA OTROLIGA GÅTA
DESSA VACKRA ÄNGLAR, DET FINNS SÅ MYCKET ATT FÖRLÅTA

TAG MIN HAND OCH JAG SKA VISA DIG VAD RYMNDERNA ÄR
ÄVEN OM MAN KAN BENÄMNA MIG SOM EN VOLONTÄR
DET ÄR BARA ATT KUNNA FÅNGA DEN TRO, DU HAR I DIN SJÄL
DET ÄR EN BÖRJAN INGET SLUT, BARA ETT LITET FARVÄL

MAN STIGER UPP MOT SKYARNA OCH FÖRS BORT AV VINDEN
EN KÄNSLA AV AKTNING OCH RESPEKT, STÅTLIG SOM LINDEN
NÄR LJUSET KOMMER EMOT OSS HAR VI DÅ FUNNIT VÅRT MÅL
DÅ ÄR MAN BARA ETT LITET STOFT, EN SILVERTRÅD PÅ EN NÅL




Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 267 gånger
Publicerad 2016-02-24 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj