Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA VARANN MEDAN DU FINNS HÄR

ÄLSKA VARANN MEDAN DU FINNS HÄR


Lev ditt liv, lev det nu och här på
den här jorden,
Din korta tid du lever, spara inte
på orden
Utan tala om kärleken, den dig
riktigt klär
Älska varann medan
Du finns här

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-02-24 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj