Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas katakomber smälte

Mitt hjärtas katakomber smälte


Jag såg henne I dag,I ett hörn av mitt öga
Minnena väcktes till liv från nattens dröm
Jag såg henne sväva på moln där uppe
Men tyvärr kunde jag inte nå henne

Jag dåg henne i dag med hennes sköna leende
Mitt hjärtas katakomber smälte
Som en flod,hennes skönhet,strålade
Jag sträckte mig efter henne,jag var ensam

Jag såg henne i dag jag följde efter henne
Offrade allt vad jag kunde drömma om
Men,när hennes extas började att svalna
Morronen kom och jag vaknade

Jag såg henne i dag,det var hemska att hon skulle gå
Men snart,möts vi igen,när jag lägger ner mitt
Huvud för att sova.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-25 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj