Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CANCERN TAR MÅNGA LIV-TILL MOR

CANCERN TAR MÅNGA LIV-TILL MOR

Jag ser I dina ögon smärtorna
Sakta rullar tårarna,de bara fortsätter
Jag tittar på golvet som om jag gömde mig
Som jag viskar: Mamma fortsätt kämpa
Fortsätt kämpa

När jag tog i din hans,stark men ändå så svag
Så såg jag blekheten på dina kinder
Jag är så rädd,vad ska jag göra
Hoppas att Herren leder oss igenom detta

Jag böjer mig för att kyssa dig god natt
Mörkret slingrar sig runt när jag släcker
Jag tittar genom glaset i dörrutan
Snälla ge inte upp, vi ska ta oss igenom detta

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-02-25 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj