Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öar är öde bara om någon inte sätter sin fot på dem. Men folk som e rullstolsburna då?


Något litet om sängar




Det största felet med britsen
med sängar på öde öar,
torde vara den på sängar.
Det borde öborna
på omgivande öar tänka på.
Kan ni balerna?
Utläst på fyllan blir det 'kannibalerna'?




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-25 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP