Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framtidens "Tänkare"


FRAMTIDENS TÄNKAREN

Människor  som inte på något vis  har någon
betydelse  för någon annan, vars  världar och
livsuppfattningar är  likt avgrunder  emellan,
vad spelar det för roll  vilken  uppfattning de
har om någon annan,så länge inte deras värl-
dar korsar varann. 

Människors   livsuppehållande   medvetande-
nivåer  kräver  mod, självuppoffring och pers-
onligt  engagemang   till  att  empatiskt  sätta
sig  in i hur  andra  tänker, där det i vissa fall
krävs ett högre  förstånd och medvetande till
att förstå de förståndiga.

Men för det mesta föredrar  de  flesta att läsa
tidningen  och lystra  till  rykten, utan  vidare
självständigt kritiskt tänkande,sådana männi-
skor  är i avsaknad  av  personlig  karaktär, är
en i mängden, obetydlig persona, skapade för
piskan och moroten,som i framtiden kommer
att styras via datorer.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP