Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras girighet och deras avund

Deras girighet och deras avund


Låt livet komma emot dig som en eldsflamma
mitt barn
Inte flammande men oskalad och en fröjd av tystnad
De är grymma på deras girighet och deras avund
Deras ord är som gömda knivar som törstar efter blod

Kom och ta plats,solljuset ska snart komma till ditt hjärta
Precis som blomman slår ut
Och soluppgången nästan förvrider ditt huvud
och tystnaden är total
Man dyrkar denna dag

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 353 gånger
Publicerad 2016-02-25 20:52



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
sjukt bra skrivet, gillagillas :D
Mycket spännande att läsa högt. Lite som manus ur en teater :)
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj