Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅNGA STJÄRNOR

FÅNGA STJÄRNOR


Jag kunde fånga miljoner stjärnor
Vet hur jag skulle göra med dem
Låta stjärnstoft nå dig och göra dig
Till min käraste ängel

Men jag är ingen rik man
Jag är inte ens så tursam attt fånga stjärnor
Men jag kan ge dig allt jag har
Det som finns i mitt hjärta


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 21:05



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Glittrande vackert
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj