Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR DET VI HAR TILLSAMMANS

Jorden är en bit för mig,
Jorden är en bit för dig
Kärleken är det vi har tillsammans
En bit av himmelen finns för mig
En bit av himmelens finns för dig
Där möts vi båda

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 236 gånger
Publicerad 2016-02-25 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj