Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLEN-från en tioårig flickas perspektiv

SOLEN-från en tioårig flickas perspektiv

Jag undrar,jag undrar hur stor är solen
Att leka är roligt vilken som inte får sitta på stolen
Är den stor,mellan eller liten
På hösten och på sommaren den lilla banditen

Moder natur är väldigt häftig och varm
Jag kunde ha lärt mig mer i skolan om dess charm
Solen är enorm och himmelen är blå
Nu snöar det ute och jag vill bli en eskimå

Solen är rund och mycket gul
Jag tycker om att äta bananer det är kul
Solen gör så vi kan hålla oss varma och sköna
I dag sa mamma att hon tänker mig belöna

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 270 gånger
Publicerad 2016-02-26 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj