Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Seg poesi.


Främmande Förlopp


Om Framtiden finns det visst Hopp !
Allt är, väl, ej helt förgäves ? !
Man sprungit sjuhundrade Lopp.
Det är många liv, som leves...
Aldrig verkar det bli nått Stopp!
Själ å kropp gör vad som kräves !

En Relation önskar jag få --
om, nu, nånn älskad vill mig ha !
Vore så härligt att va´ 2 !
Varje dag han skulle mig ta.
Å, på nätterna, likaså. - - -
Det vore helt underbart bra !

O, Käre, jag vill inte dö! -
Säg kan vi, väl, överleva ?
Likt små tussilagor i snö
i vårljuset ska vi sträva.
I våra hjärtan blir det tö -
- å våra andar skall sväva !

Ack, jag blev bedragen, idag. - - -
Men, på nått sätt känns det som om
Aktens Motivation var svag !
Det borde varit JAG som kom --
i Älskarens Famn med Behag !
Ville Tillfredsställa honom ! !

Tror, jag ska sova på saken !
Å, bädda ner mig i min säng.
Ligga skönt mellan lakanen, - - -
ta i Drömmarnas Land en Sväng.
Å, nästa gång jag är vaken ---
är jag med i ett Lustigt Gäng !





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-26 07:13



Bookmark and Share


  aol
Liv och lust med härlig längtan uti,
2016-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt med fina rim...gillar avslutet...
2016-03-02

  ULJO
Gillar denna. Verkar som du är tillbaka på banan.
2016-02-26

    Dan Myrbeck
Rimligt längtansfull
2016-02-26

  Blomma-Stjärna VIP
underbar poesi om långlivad trängtan - väcker kanske skyddsänglarna till att ge dig en vink om åt vilket håll du ska se!
2016-02-26

    ej medlem längre
Seg poesi? Inte alls! Här är det full fart med massor av humor vävt med poesins längtande hand.
2016-02-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Burlesk humor i fantasifull dikt från din penna!
2016-02-26

    ej medlem längre
Fyllt av liv, lust och längtan. Jag kan inte annat än att tycka om det.
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf