Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYG MED MIG SOM EN FJÄRIL

FLYG MED MIG SOM EN FJÄRIL

Kom och flyg med mig som en fjäril
Att sträcka ut vingarna och känna sig fri
Att kunna njuta av solens varma strålar
Känna din kärlek som riktigt omsluter mig

Du är lika vacker och spröd som denna fjäril
Man vill inte att du flyger för långt
För i mitt hjärta finns det en otroligt kärlek
Den kärlekens vill jag att vi flyger ut
Och intar kärlekens nektar

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-02-26 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj