Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS SNÖDROPPE

KÄRLEKENS SNÖDROPPE


Denna snödroppe som står där och lyser
under snön
Vilket mod att visa ansiktet när de är så kallt
Denna vackra blomma representerar kärleken
Den är också väldigt modig och vacker

Underbara ting är ju så kort men intensiv
Kärleken kan också ibland vara det
Men vårt hjärta fylls snart av kärlekens snödroppe
Där vi alla har en relation med denna vackra blomma

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 355 gånger
Publicerad 2016-02-26 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj