Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden flyter i sin ensamhet

Tiden flyter i sin ensamhet

Jag väntar fortfarande att mina drömmar
ska slå in
När blommorna blommor i ditt hjärta
Mitt på den dagen när man jobbar
Så hör jag att man viskar
Så finner jag det jag har sökt

Det liksom kastar ett ljus på min själ
Tiden flyter i sin ensamhet
Vinden smeker så mjukt
Och vissa minnen kommer att
ändras till skratt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 295 gånger
Publicerad 2016-02-26 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj