Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRKA DINA SAFIRÖGON

TÅRKA DINA SAFIRÖGON


Bygg våra drömmar som ett hjärta
Jag vet att vår kärlek överlever
Torka dina tårar från dina safir ögon

Jag vet att vår kärlek överlever

Kan inte sluta drömma om denna kärlek
Himmelen har skickat en ängel som du
Så du får mig att känna mig så levande

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 279 gånger
Publicerad 2016-02-26 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj