Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR VANEBILDANDE

KÄRLEKEN ÄR VANEBILDANDE

Kärlek är en känsla
Den bubbler up på insidan
Utan några skäl
Ingen vet varför
Men kärleken är vanebildande

Alla får den känsla någongång
Kärleken är väldigt dyrbar
Inget att leka med
Så kom ihåg om och när du blir kär
Någon dag blir du det
Var inte rädd att älska
Att någon älskar också dig lika mycket

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-26 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj