Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOMEDAGSPROFETERNA


DOMEDAGSPROFETERNA


Iskristallera smälte och allt droppade
Det som fanns var trofastheten
Men den ångades upp
Livet försvann liksom i ett djup
Det var en undergång
Man trodde inte på det

Katastrofen var snart ett faktum
Men ändå fanns det en lek
Som hindrade dem att kunna göra något
Blir inte som domedagsprofeterna
säger
Pang.........................................................SLUT

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-02-26 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj