Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN TOKIGE MANNEN

DEN TOKIGE MANNEN

Jag ska inte sjunga till midsommaren
Visst skulle det vara roligt
Men jag väntar till november
Då sjunger jag en sång om grått

Jag väntar till november
Det är en rätt tid för mig
Då kan jag gå ut när det är mörkt
Och sjunga den mest hemska sång

Och allt småfolk
Kommer att stirra på mig och säga:
Det är den Tokiga mannen
Som inte sjunger på midsommaren

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj