Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dina ögon, för jag går ingenstans

Öppna dina ögon, kanske du ser mig som jag är
Bortom all mina misstag, kanske finns äkta kärlek
Vad vore jag, om jag sa en gång att jag älskar dig
Men ändå går jag vidare, för att uppgradera kärleken

Jag är nöjd, med all det underbara du var
Var annanstans kan jag finna ens halva dig?




Fri vers av Endless Love MS
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS