Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inte när du ska säga det sista farväl

Du vet inte när du ska säga det sista farväl

Tick,tack
Livet räknas ner på din inre klocka
Minnena är som om de var i går
De liksom skenade förbi för att suddas ut
Folk som du kände gick vid min sida
Tiden du delade var där men du
var inte där
Åren flyger iväg,vänner dör
Du vet inte när du ska säga det sista farväl

Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan
Eller ser sig själv som barn kanske i
en godisaffär
Tick,tack
Jag önskade jag hade kontroll över tiden

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj