Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cogito ergo sum

Min filosofilärare stirrar på mig
när jag flinar åt hans skägg

alltså finns jag




Övriga genrer av Ollebull
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 13:48



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
hahaha japp =)
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ollebull
Ollebull