Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill döda mig

Nyss var du här, i mitt hem
du stannade ända till morgonen
Om jag vore vinden är du en orkan
om jag vore elden är du en vulkan

När vi är två
då är jag en
när jag är ensam
så är jag ingen

Och om du vill döda mig
så är det helt okej




Bunden vers av Ollebull
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-11 10:58



Bookmark and Share


    Diselmannen
"När vi är två, då är jag en, när jag är ensam, så är jag ingen" så vackert
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ollebull
Ollebull