Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liksom en eld

Du är liksom en eld
som tänder på mitt förstånd
det eldas upp på en gång
Just en stor röd eld
som tänder igång en brand
på en vintermörk kväll

Du är hettande varm
som en brinnande sol
dina ögon är stjärnor
Du bogserar mig nära
och jag går efter dig
och dina två lanternor

När du går
Var ska du ta vägen då?
När du går
Var ska du gå?

Jag ser dig kanske när jag reser bort ett tag
så jag skyggar i skuggan mot värmeslag
Ja det gör jag
Ja det gör jag

Du flyger högt som en lärka bland molnen
och vinden höjer dig mot solen
Ja det gör du
Eld regnar över mig

Dina ögon dom brinner




Bunden vers av Ollebull
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-30 16:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text som stimulerar tanke och känsla.
2022-05-30

  Kajan VIP
En text som jag upplever som mångbottnad, skrivarjaget leds bort, kanske till en annan dimension, ett annat tillstånd ? Läsvärd.
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ollebull
Ollebull