Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte bli tagen på allvar

Att inte bli tagen på allvar
är som att bli reducerad
som människa.

Det gäller barn, vuxna, gamla.

De vi minns
och de som ännu inte finns.




Bunden vers av Ollebull
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-09 20:42



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
ja att inte vara tagen på allvar är nog en av dom värsta saker som finns
2023-07-23

  Maj-Lis VIP
Dessvärre, så har nog många varit med om det
2018-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Att bli tagen på allvar, är enligt mitt sätt att se, en variant av Allemansrätten!
2018-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Håller fullständigt med.
Fast inte när det gäller de döda. Dem kan vi inte ha någon kontakt med.

Men det finns människor som är som huvudkrymparna på Borneo, fast på ett psykosocialt plan. Genom att inte ta en på allvar krymper de ned en och får en att känna sig löjlig och allmänt kass.
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ollebull
Ollebull