Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTSJUKA


SVARTSJUKA

Svartsjuka är en diskbalja fullt med disk
En plats där du gömmer din krigslist
Men blinka till och melonens skal är borta
Det här har gått för långt man borde det korta

Svartsjuka låter som Bom-Bom-Bom
Ekot fyller ett tom rum det är en folksjukdom
Och från sjön kommer en flygande Lom
Det är precis som det var en trolldom

Men svartsjuka slirar och svartsjuka ljuger
Inte kan någon säga att detta inte suger
Svartsjuka är grym försöker att äta upp allt
Svartsjukan lever men sinnet är absolut råkallt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 18:19



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Kul å svängigt skrivet om nått som,
egentligen, är rätt allvarligt !
Strul skapar ledsna, avoga känslor -
det fattar man. Å, inte är det så
behagligt när de älskande avbryts
mitt i akten av en svartsjuk person ! :)
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj