Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKOPILLER

LYCKOPILLER


Tag ett piller och du blir så lycklig
Epitetet lyckopiller är nog inte så lyckligt
Bakgrunden är en massa lidande
Man tror sig kunna slå ut de där
demonerna
De är väldigt livskraftiga
De slåss med både näppar och klor

Försök att sätta dig in i dessa
hjärnspöken
De försöker göra en tokig
Många gånger lyckas de
Demonerna har ibland en riktig
fest
De har då tagit med sig mycket med
lidande och ångest
Det är liksom ett knykalas
De livnär sig på dessa
Hjärtskrikande komponenter

Så ett lyckopiller är inget lyckopiller
Det är bara ett otroligt lidande
Som i slutänden bedövar
Men inte förintas de där demonerna

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-27 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj