Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VAR MER ÄN ETT VÄSEN

DET VAR MER ÄN ETT VÄSEN

Förklaring ett:
Dina korslagda ben vid
kanten av min säng
Två årtioende innan du dog
Stunden blev en vuxenvärld
Att magi finns faktiskt

Förklaring två:
När jag såg henne för
första gången,mitt hjärta
Hoppade,skuttade och slog
Det var mer än ett väsen
Som livet man längtar till
när det är som bäst

Tre:
Jag pressade ihop mina händer
Slog mig för bröstet
Andandes in djupt genom min näsa
ut genom mina läppar
Det var riktigt hjärteknipande
Som om det spelade på mina strängar

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 452 gånger
Publicerad 2016-02-28 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj