Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset väcker...

ljuset väcker stilla
morgon glöd
men än är för tidigt
sparven frusen pep

kanske i morgon
smulor under bordet
mättar hungrig vän

kylan kryper kristallvit
kring altanens stol och bord

© Bosse 28 februari 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-28 07:58



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, vi får flyga lite som sparven för att komma igång. Själv har jag varit ute på morgonpromenad å det känns så härligt!
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten