Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nalle

Du är sliten, gammal;
lika gammal som jag,
sågspånskropp
nos av garn
pälsen sliten och gles.

Nallen,
min bäste vän
i så många år
väntade var kväll i min säng
lät din päls suga upp en tår.

Nu sitter du i min bokhylla
följer mej med dina glaspärleögon
och
vilar i att jag inte längre behöver Din tröst.




Fri vers av foxy53
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-28 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53