Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DENNA LJUVA SÖTA OÖVERVINNERLIGA DANS



Om det inte hade varit för dig
Hade jag inte vetat vad riktigt kärlek är
Då hade jag inte känt denna inre frid
Denna otroliga belåtenhet

Om det inte hade varit för dig
Hade jag aldrig känt på romantiken
Då hae jag missat saligheten,tokigheten
Denna ljuva söta,oövervinnerliga dans

Jag känner din mjuka beröring
Din röst som gör min själ lycklig
Ingen kan ta din plats nånsin
Tänk att detta val var en högsta vinst

Om det inte hade varit för dig
Var jag väldigt vilsen i livet
Jag hade sökt efter min andra hälft
Ofullständig,om det inte hade varit för dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-28 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj