Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mariadagen 2016






Från kajkanterna
Vinterkinder i solen
Drivande isflak


© Birgitta Englund Dimitrova 2016




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-28 15:10



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tack för påminnelsen ...
Den gav mig möjligheten
att göra flera i min närkrets glad ...
2016-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter!
2016-02-28

  Knoparemoj
Hej,
Man får en känsla av vår-vinter.
En känsla av vår kanske?

Ha det gott
Bosse
2016-02-28

  Roger Karlsson
mycket bra tycker jag här blev det svåra så enkelt är konst
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP