Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EKO,EKO,EKO

EKO,EKO,EKO

Vad är det som faller från skyn
Eko...
Bor du över åskan
Eko-under
Är du en kall snö
Eko-nej
Faller du inte tyst från molnen
Eko-högt
Du slår i marken så det stänker
Eko-jargong
Din resa från himmelen till avloppet
Eko- regn-beloppet

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 208 gånger
Publicerad 2016-02-28 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj