Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYSTNADEN

Tystnaden…

I tysthet älskade jag henne
Och i tysthet förlorade jag henne
I tysthet har jag längtat
efter hennes hand

I tystnaden har jag mött
ensamheten
Jag föll för tystnaden
Och i tystnaden hörde
jag mitt hjärta som bröts itu

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 271 gånger
Publicerad 2016-02-28 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj