Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR MIN SVAGHET

DU ÄR MIN SVAGHET


Den här kvinnan
Den här kvinnan
Gör mig så svag
Bara lite av din kärlek
Är vad jag söker

Jag liksom dras till dig
Av en osynlig kraft
Skulle göra allt för dig
Inget skulle vara för stort

Den här kvinnan
Den här kvinnan
Gör mig galen av åtrå
Snart går jag i kras

Du är absolut min svaghet
Du är kvinnan i mitt liv
Svagheten finns här nu
Och dag efter dag

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 273 gånger
Publicerad 2016-02-28 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj