Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAR EFTER DIG

LÄNGTAR EFTER DIG.

Djupt där inne har jag ont i själen
Jag längtar efter din beröring
I mitt bröst håller hjärtat att gå itu
Jag saknar dig så otroligt mycket
Du kan inte ana hur mycket
jag älskar dig

Denna kärlek är så ovanlig
Ett liv utan dig är inget
Jag är helt tom inombords
Vad jag längtar till vi kan
vara tillsammans
Då vi inte behöver gömma oss

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-28 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj