Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen gråter...

Himlen gråter över
döda floders vatten
naturen försöker tvätta
bort människans dumhet.

vårt tillkortakommande
är en empatiska oförmåga
att se konsekvensen
med vårt handlande

Låt mig leva i nuet
nuet är det enda
som gör mig lycklig
floden flyter stinkande
mot havet.

Himlen gråter
över oförståndet
som skapat ondskan,
känslokallt leverne
som helt saknar
det förflutnas spegel.

© Bosse 29 februari 2016.






Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten