Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DANSA FÖR MIG DIN DJÄVUL...

DANSA FÖR MIG DIN DJÄVUL...

Musiken ljuder
klangen virar sig
runt mina trumhinnor

Spela,spela
dansa för mig
din djävul...

Betagen av detta
helt besatt
Musiken tar över igen

Spela,spela
Dansa för mig
Din dävul...

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-29 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj