Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senruy 29.2-16

Löpa, jogga lätt
motionärer i mörkret
morgonmöda




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-29 13:54



Bookmark and Share


  Njord
ja den tiden är nog förbi för min del tyvärr!
Men man vet aldrig en dag kanske jag springer en halvmara igen!
Utan möda!
Kul haiku!

2016-03-03

  RitaBrunner
De kan dom gott ha för mig! Ingen makt i världen skulle få mig till det :)
2016-02-29

    ej medlem längre
Kanonbra haiku med härliga allitterationer!
2016-02-29

    Dan Myrbeck
Mycket bra haiku - ett självskrivet plus för allitterationerna.
2016-02-29

  Anya VIP
Jaa det finns en hel del hurtfriska människor. Själv passar det mig bäst att motionera efter lunch...eller på kvällen.

Fina allitterationer i denna.
2016-02-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om morgonpigga människor på alerten.
Föredrar en rask promenad i dagsljus.
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP