Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET ÄR VÄLDIGT SKÖRT


Vad tänkte du när
livet försvann
Tänkte du lite då
på oss lite grann

Varför är nog den
vanligaste fråga
Tänk vad livet
gick på sparlåga

Ändå fanns det
inga tecken
Men nu har man
fallit i offerbäcken

Låt himmelska makter
vaka över din själ
För du gjorde
ett val ett vägskäl

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-02-29 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj