Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN KÄRLEK TILL DIG ÄR DET VACKRASTE

MIN KÄRLEK TILL DIG ÄR DET VACKRASTE

Mina tankar om dig är som regndroppar
på en blomma...

Det är också som en regnbåge
Ner från ett brusande vattenfall
Vackert...

Det finns inget mina ögon har
sett mer vackrare

Inget kan man jämföra med
Du är så vacker

Min kärlek till dig är det vackraste

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-29 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj