Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

95 konsumenter (so far) idag – dagen är ännu ej över [förbi]

Loggade in ånyo. Efter ett {1} gogglande och begrundande otalet (fånig term… yes) [n-talet… okay] erhållna = ea <u… U> fynd. Vad sak- en (nu) än ”primärt” gällde… ändå följande utsaga i »fuzzy« Logic form. ELLER… när författaren/fabrorn tänker efter… en [1] aning.

SPRÅKMATERIALISM… POESI… WOW… HOWDY.  RUBRIKFORMAT… glänta verb (vebose) […] OEI et c. COLOR ”magic” RGB… cmyk… wow. SPRÅKKONSTRUKTÖREN (bestämd form) [n-genus] before/foere/innan: ASML-code… RAMLÖSA \ | / inte (ac) [not] wrong. 

Bigrammet ON förekommer. POESI… hm… borde sms:a (till) [^] ”crew member” (cm) Linn – men… skrutt-mobil-en… är trött. Men vädret är vackert och 15:35 (just) nu… now. Knowledge not (ac) [inte] knowledge – foerstås.

Ø – wow… Bornholm føre (innan) [before] u = 1110101 och U = 1010101 – wow… ånyo.

Namn-
et Linn – frekven29 = f9 (måhända) – syntes(en) Ba+ fortsätter.

Linn (then) googeln. 5e även: goggla.

Team-
et CREW ROLAND (CR) [VR] workshop… tydligen. 5e även: verkstad… rimlig-
en.

11.

01.

10.

22.

33.

55… 7. 

110… n.

220… a.

301… måhända verkstad… ånyo. 

521… summering pågår. Nu även med/with: Vasa… söndag. Evertsberg före (before) Zorn och… gliiiiiiiiiiiiiiiiiiiider in i (a5) mååååååååååååååååååååååååååååå21. 5e även: må10101. Lö… Sö… Må… Ti (10) före: On – Tjörn | Zorn | Cornwall | datorn… registratorn… wow/howdy: torn… corn pop mem… push (PULL) data <n… N> // // // // // // // // // // // // // // // // // PUL. PLUS not minus = ms (MS… MOMS) – JULGRANEN barr… ar.

53109 (faktura) [nr… #] etc. . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · . · imo. 5e även: potatismos. Betoning- en är (mycket\very) viktig. Genus förekommer.

   

  




Prosa av farbror zwed
Läst 132 gånger
Publicerad 2016-02-29 15:49



Bookmark and Share


  farbror zwed
Humboldt Penguin är 1 (ett) ”formellt” exempe21. Tydlig-
en.
12.c
43.+
55.7
Summering (Ba+) pågår. Tydlig-
en.
\\… wow.
//… wow.
2016-02-29

  farbror zwed
Namntypen Tobias är (formellt) reserverad idag. Andrea och Tobias etc. Termen förlag förekommer. Även Roland är 1 (en) ”formellt” reserverad term. 5e även: måndag. Before: xor-Loop… etc.




229__________________________301
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed