Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLANERA INGA TÅRAR PÅ MIN GRAV.

PLANERA INGA TÅRAR PÅ MIN GRAV.

Om jag skulle dö i dag
min älskade
Plantera inga tårar på min grav
Var stark och modig
Låt mig få vara fri
som en duva

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 274 gånger
Publicerad 2016-02-29 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj