Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM EN MAN GÅR OMKRING OCH LER

OM EN MAN GÅR OMKRING OCH LER


Om en man går omkring och
ler hela tiden
Så säljer han förmodligen något
som inte fungerar...

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-29 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj