Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär-leken

Med så mycket känslor mig tillgänglig
Hur kan du någonsin försvinna?
Mina känslor svullnade, inte svalnat
Kanske därför är jag förloraren!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 197 gånger
Publicerad 2016-03-01 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS