Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR MIN VÄN

DU ÄR MIN VÄN


Du lyssnar på min oro
Du hör min rädsla
Du håller min hand
Du torkar mina tårar

DU ÄR MIN VÄN

Du är mig så kär
Och jag är så tacksam
Att du alltid är här

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-01 11:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vilka fina Skuttar
som med varandra
duttar riktigt rara
sköna små pluttar!
Så gott beskrivet
om djur här i livet!
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj